Coaching - KOMMAK
15442
page-template-default,page,page-id-15442,bridge-core-3.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
kinderen coach

Coaching

Kommak biedt voor kinderen vanaf 8 jaar individuele coaching. Dit kan naast gezinsbegeleiding ingezet worden of als losstaande interventie.

Kommak ziet in dat veel van de problemen bij migranten en vluchtelingen jongeren cultureel specifiek zijn. Specifiek voor de jongeren doelgroep hebben wij trajecten opgezet om hen de juiste zorg en aandacht te bieden die zij nodig hebben. De invulling van coaching is vraaggericht en wordt per jongere individueel ingericht. De coach spreekt met de jeugdige af en biedt begeleiding op de leefgebieden waar het nodig is. De begeleiding is erop gericht om het leefgebied van jongeren te normaliseren en te stabiliseren. Doordat de coach, wanneer wenselijk, dezelfde culturele achtergrond heeft als de cliënt kan de begeleider een brugfunctie vervullen en een voorbeeld zijn. Doormiddel van gesprekstechnieken en tools komt er zicht op de situatie en wordt er out-reachend en probleemoplossend begeleiding geboden.

De volgende generaties zijn de toekomst.