De organisatie - KOMMAK
15480
page-template-default,page,page-id-15480,bridge-core-3.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Kommak heeft een heldere organisatiestructuur, waarbij er een duidelijke taakverdeling is.

De cliënt staat bij ons centraal. Kommak biedt cultuur sensitieve zorg van mens tot mens, waar medeleven en empathie heel gewoon is. Onze hulpverleners kennen de cultuur en spreken de taal van de cliënt, waardoor ze goed aansluiten bij hun hulpvraag en een brug kunnen slaan tussen land van herkomst en Nederland. Onze organisatie is horizontaal en informeel ingericht en werken wij vanuit alle functies sterk vanuit de Wij-cultuur.

Benieuwd in welke talen wij hulpverlenen? Dan verwijzen wij u graag naar de volgende pagina: https://www.kommak.nl/talen/

Directie

In 2005 richtte ik Kommak op, omdat ik merkte dat de reguliere zorg te weinig aansloot op hulpvragen van migranten en vluchtelingen. Doordat ik zelf vluchteling ben met mijn eigen persoonlijke verhaal, herken ik veel in de verhalen van mensen die bij Kommak komen. Met deze mensen kan ik me verbinden.

Soheila Yousefi

Directeur

Onze Medewerkers

Kommak heeft ruim 40 medewerkers in dienst in diverse functies: Zorgmanager, Inhoudelijk coördinator, Teamleiders, SKJ geregistreerde Jeugdhulpverleners, Maatschappelijk werkers, Office Manager, Cliënt Administrateur, Administratief medewerkers, Systeembeheerder en een facilitair medewerker.

Daarnaast werkt Kommak samen met diverse vrijwilligers en stagiairs MBO Maatschappelijk werk, HBO Maatschappelijk werk en HBO Pedagogiek.

Organisatiestructuur