KOMMAK | Governance Kommak
15728
page-template-default,page,page-id-15728,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Kommak is een erkende zorginstelling in het kader van de Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi). Kommak is geregistreerd onder instellingsnummer 11234. Kommak valt onder artikel 1.2. nr .19 van het Uitvoeringsbesluit WTZi. Zij is een instelling voor begeleiding met winstoogmerk.

Juridische structuur

 

Vanuit haar oprichting in het verleden heeft Kommak een private rechtsstructuur. Onder de Holding Kommak BV zijn er twee werkmaatschappijen, Nedahuis en Neda Jeugd. De Holding kent twee aandeelhouders. De stichting Administratiekantoor Nedahuis, Kamer van Koophandel nummer 66766435 en Ruijtenberg Investment BV, Kamer van Koophandel nummer 32078433 De stichting beheert de aandelen van Yousefi Investment BV, de personal Holding van mw. S. Yousefi, oprichtster en bestuurster van de zorginstelling. De stichting heeft voornamelijk tot doel om de continuïteit van de instelling te waarborgen wanneer mw. S Yousefi (tijdelijk) niet in staat is haar werkzaamheden uit te voeren. In dat geval hebben de toezichthouders de taak om zorg te dragen voor (tijdelijke) vervanging van het bestuur.

 

Ruijtenberg Investment BV is in 2019 als aandeelhouder ingestapt om de groei van Kommak  mogelijk te maken gezien de alsmaar toenemende vraag naar zorg voor migranten.

 

Omdat dhr. R Ruijtenberg ook toezichthouder is bij Kommak is bij notariële akte een stemovereenkomst opgesteld die bepaalt dat Ruijtenberg Investment BV geen stemrecht heeft op haar aandelen in Kommak zolang dhr.R Ruijtenberg toezichthouder is. Dit om belangenverstrengeling te vermijden.

De cliënt en hulpverlener staan naast elkaar, waardoor de vertrouwensband tussen cliënt en hulpverlener groter is. De wij-cultuur is hierbij leidend. Migranten en vluchtelingen komen uit samenlevingen waar problemen niet openbaar gemaakt worden. De “wijze” groepsleider, vaak de oudste in de familie, neemt de taak op zich om problemen op te lossen. Onze hulpverleners nemen deze rol met toewijding en inzet op zich.

Directie

soheila yousefi
Soheila Yousefi

Directrice

Onze Medewerkers

Maroua Toutouh
Maroua Toutouh

Persoonlijk begeleider/Trainer

Amina el Filali
Amina el Filali

Persoonlijk begeleider

Muna al Amara
Muna al Amara

Adviseur/Trainer/Maatschappelijk werker

Mandy Engels
Mandy Engels

Office manager/P&O

Sina ôzkul KîmÅr
Sina Özkul Kömür

Maatschappelijk werker/jeugdhulpverlener/kwaliteitsbewaker

Morsal Raoufi
Morsal Raoufi

Teamleider Zwolle/Maatschappelijk werker

Nadezda
Nadezda Broshuis

Vertrouwenspersoon

Mussie Ghebreab Bairai
Mussie Ghebreab Bairai

Persoonlijk begeleider

Homayoun Mehrani
Homayoun Mehrani

Inhoudelijk Coördinator

Afsaneh Moshfeghi
Afsaneh Moshfeghi

Gastvrouw

Salma Said
Salma Said

Activiteiten begeleider

Letu Hailemariam
Letu Hailemariam

Persoonlijk begeleider

Judith
Judith Horst

Teamleider en (kwaliteits) coördinator Jeugd/Jeugdhulpverlener

Sima Rahimian

Coördinator dagbesteding/activiteitenbegeleider

Ikram Bouhraua

Teamleider Amersfoort/Maatschappelijk werker/Jeugdhulpverlener

Salma Moustafa

Persoonlijk begeleider

Hafiza Niazi

Persoonlijk begeleider

Hanan Laajab

Persoonlijk begeleider

Roald Riethoven

Beheer / Systeembeheerder

Saskia Illidge

Planning & Control