Kommak organisatie - KOMMAK
Bij Kommak loopt de wij-cultuur als een rode draad door de hele organisatie. Vanuit naastenliefde en menselijkheid helpen wij cliënten écht verder.
Kommak organisatie
15894
page-template-default,page,page-id-15894,bridge-core-3.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Kommak organisatie

Naastenliefde en menselijkheid lopen bij Kommak als rode draad door de hele organisatie. Alles in onze organisatie is erop gericht om onze cliënten liefde en veiligheid te bieden. Graag vertellen we u meer over hoe we bij Kommak invulling geven aan onze drijfveren.

 

Waardoor kenmerkt zich onze organisatie?

In de structuur van Kommak staan helderheid en een duidelijke taakverdeling centraal. Binnen onze organisatie voelen we ons verantwoordelijk voor onze cliënten, maar ook voor de werkzaamheden die we verrichten. Hoewel het belang van de cliënt vooropstaat, is onze hulpverleningswerkwijze horizontaal en informeel van karakter.

 

De wij-cultuur in de Kommak-organisatie

Bij Kommak staan de hulpverlener en de cliënt niet boven, maar naast elkaar. Daardoor bestaat er een hechtere vertrouwensband tussen hulpverlener en de cliënt. Er heerst binnen onze organisatie een duidelijke wij-cultuur. Onze cliënten komen uit maatschappijen waar problemen niet of nauwelijks in de openbaarheid komen. De ‘wijze’ leider, vaak de oudste van de familie, neemt de taak op zich om problemen op te lossen. Bij Kommak vullen de hulpverleners deze taak vol toewijding en inzet in.

 

De organisatie achter Kommak

Het team van Kommak werkt vanuit twee drijfveren die als een rode draad door de hele organisatie lopen. Deze drijfveren zijn naastenliefde en menselijkheid. Vanuit deze drijfveren luisteren de medewerkers van Kommak naar de hulpvraag van onze cliënt. Vervolgens krijgt de cliënt op basis dáárvan de benodigde hulp en begeleiding vanuit onze organisatie aangeboden. Als blijkt dat wij niet de hulp kunnen bieden die de cliënt nodig heeft, zorgen wij voor een warme overdracht naar onze ketenpartners.

 

Meer weten over onze organisatie?

Heeft u nog vragen voor ons of wilt u graag meer weten over onze organisatie? Bij Kommak helpen we u graag. Neem gerust contact met ons op via info@kommak.nl of bel ons op 033-4551040.