Kommak - KOMMAK
Welkom bij Kommak! Graag stellen wij ons aan u voor. Wie zijn we, wat doen we en waar staan we voor? U leest het allemaal op deze pagina.
Kommak
15890
page-template-default,page,page-id-15890,bridge-core-3.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Kommak

Welkom bij Kommak! Leuk dat u in ons geïnteresseerd bent. Wilt u meer over ons weten? Graag stellen we ons aan u voor. Wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan: u leest het allemaal op deze pagina.

 

Wie is Kommak?

Kommak is een zorginstelling met een gedreven team gepassioneerde medewerkers die begeleiding bieden in zorg voor migranten en vluchtelingen. Dat doen we zowel voor volwassenen als voor jeugd. Vanuit een stukje oprechte aandacht willen wij veiligheid en liefde bieden aan mensen die dat nodig hebben.

 

Wat doet Kommak?

Bij Kommak hebben we oog voor mensen. Daarom werken wij niet vanuit aanbod, maar vanuit vraag. We luisteren heel zorgvuldig naar de zorgvraag van onze cliënten en op basis daarvan helpen we de cliënt. Dat doen we door begeleiding (zowel individueel als in groepsverband), training / coaching, dagactiviteiten en jeugdzorg. Reikt de vraag verder dan ons aanbod? Dan verwijzen wij de cliënt met een warme overdracht door naar onze ketenpartners.

 

Waar staat onze zorginstelling voor?

Als gespecialiseerde zorginstelling worden we bij Kommak gedreven door naastenliefde en menselijkheid. Onze werkwijze is laagdrempelig, outreachend en vraaggericht. Daarbij staat cultuursensitieve zorg voorop.

 

Op welke gebieden bieden wij hulp?

Er zijn tal van gebieden waarop migranten en vluchtelingen hulp of begeleiding bij kunnen gebruiken. Bij Kommak bieden we dit op meerdere levensgebieden, afhankelijk van de behoefte van de cliënt:

  • Sociaal functioneren
  • Psychisch functioneren
  • Lichamelijk functioneren
  • Financiële en praktische zaken
  • Opvoeding en verzorging
  • Relatie en seksualiteit

 

Meer weten over Kommak?

Wilt u meer weten over onze zorginstelling of heeft u inhoudelijke vragen over onze hulpverlening? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 033-4551040 of per e-mail via info@kommak.nl.