Missie - KOMMAK
15457
page-template-default,page,page-id-15457,bridge-core-3.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Missie

In een aanbod gestuurde markt, waarbij de cliënt het aanbod kan accepteren of afslaan, werkt Kommak vanuit een vraaggerichte methodiek.

Hierbij staat de zorgvraag van de cliënt te allen tijde voorop. Indien de zorgvraag beantwoord kan worden door het aanbod van Kommak wordt de cliënt direct geholpen. Indien de zorgvraag verder reikt dan het aanbod van Kommak, wordt de cliënt middels een warme overdracht doorverwezen naar haar ketenpartners.

 

Kommak is een zorginstelling, die zich specialiseert in een breed aanbod van hulpverlening voor zowel volwassen en jongere migranten en vluchtelingen. Ons zorgaanbod bestaat uit individuele begeleiding binnen WMO en jeugdhulp. Kommak kenmerkt zich door een laagdrempelige, outreachende en vraaggerichte werkwijze, waarbij cultuur sensitieve zorg voorop staat. Kommak is gespecialiseerd in de specifieke hulpvragen van migranten en vluchtelingen.