Zoeken

maandag, 13 april 2015 00:00

Caribisch diner Kommak in samenwerking met Resto van Harte

Samenwerking van Kommak met Resto van Harte Samenwerking van Kommak met Resto van Harte

De dag was eindelijk daar. Lichtelijk zenuwachtig en een beetje gestrest lopen de medewerksters van Kommak op 13 april 2015 bij Resto van Harte binnen. Is alles wel klaar? Is alles wel goed geregeld? Het waren de vragen die veelal in de hoofden rond speelden. Eenmaal aangekomen waren de vragen verdwenen en bleef alleen enthousiasme en het plezier over. Bovendien werd het goede humeur meer en meer aangewakkerd door de vrolijke Caribische muziek die op het achtergrond aanstond.
Resto van Harte, van harte zijn ze zeker. De samenwerking met hun was erg plezierig en welkom. Alles liep op rolletjes waardoor er een geweldig goede samenwerking ontstond. De middag werd gevuld met gelach, grapjes, gezang en heerlijke geuren van de gerechten. De mensen smulden van de heerlijke gerechten die met een lach werden geserveerd.
Het was een dag en samenwerking waar Resto van Harte en Kommak met trots op mogen terugkijken. Tot in de puntjes geslaagd. Graag zien we uit naar de volgende keer om er weer een gezellig feestje ervan te maken in de keuken.

Dit diner is een voorbeeld van dagbesteding en sociale activering bij Kommak.

Foto's Christiaan Hofland Fotografie

Lees 1531 keer