Zoeken

vrijdag, 25 mei 2018 15:50

De vluchtelingen crisis | Salam from Lesbos

De vluchelingen crisis De vluchelingen crisis

Vivian een ex stagiaire van KOMMAK zet zich in voor vluchtelingen werk in Griekenland, dit is haar verhaal.

De afgelopen 9 maanden heb ik stage gelopen bij KOMMAK. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad hier! Helaas zit mijn tijd bij KOMMAK er op.
In juli hoop ik mijn diploma te krijgen en heb ik mijn opleiding afgerond! Er staat een nieuwe uitdaging op mij te wachten..

Per 19 juli hoop ik voor onbepaalde tijd te vertrekken naar het eiland Lesbos in Griekenland om daar vrijwilligerswerk te gaan doen. Op Lesbos komen nog steeds veel vluchtelingen aan. De situatie in de vluchtelingenkampen zijn extreem slecht en eigenlijk onmenselijk.

Ik zal daar gaan werken in een community center, een plaats buiten het kamp waar de mensen uit het kamp naartoe kunnen komen om even de verschrikkelijke situatie in het kamp te vergeten en hun talenten in te zetten in bijvoorbeeld de keuken, de kapper of de school. Ik zal daar samen met de vluchtelingen werken en hen ondersteunen en er voor hen zijn. Ik wil de mensen uit het kamp een glimlach geven, een moment van liefde, afleiding en ontspanning.

Wilt u mij financieel ondersteunen om mijn werk daar te kunnen doen? Neem dan contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en neem een kijkje op mijn website www.salamfromlesbos.nl waar ik u op de hoogte hou van mijn avontuur via vlogs en een blog.

Liefs,
Vivian

Lees 382 keer