Zoeken

Kommak heeft een WTZi erkenning en telt ongeveer 20 medewerkers. Kommak is tien jaar geleden op particuliere basis gestart en kent als toezichthoudend orgaan een Raad van Commissarissen. Door vertrek van een commissaris zijn wij op zoek naar een:

Commissaris M/V

Laatst aangepast op donderdag, 20 december 2018 13:32

Bij Kommak hebben collega’s hun kennis, ervaring en expertise rond migranten en vluchtelingen gebundeld zodat we deze doelgroep een adequate dagbesteding en individuele begeleiding kunnen bieden. Door toename van het aantal cliënten voor de dagbesteding in Amersfoort zijn we per direct op zoek naar:

Chauffeur in deeltijd (9 uur per week verdeeld over 3 dagen, 2 x 1,5 uur per dag).

Laatst aangepast op donderdag, 20 december 2018 13:31

Bij Kommak hebben collega’s hun kennis, ervaring en expertise rond migranten en vluchtelingen gebundeld zodat we deze doelgroep een adequate dagbesteding en individuele begeleiding kunnen bieden. Door het uitbreiden van onze zorg naar de nieuwe doelgroep, vluchtelingen uit Syrië zijn we per direct op zoek naar:

Arabischtalige (klassiek) Maatschappelijk Werker (24 uur)

De maatschappelijk werker heeft als belangrijkste taak het geven van advies en ondersteuning, het toe leiden naar andere vormen van hulp en het aanbrengen van structuur in de thuissituatie.

Laatst aangepast op vrijdag, 02 maart 2018 15:49

KOMMAK biedt elk schooljaar weer volop stageplekken aan MBO en HBO studenten, van bijvoorbeeld de studierichtingen MWD, SPH, SMD, PBSD en SCW. We vinden het belangrijk dat ze ervaringen op kunnen doen die ze straks als professional nodig hebben! Je kunt stage lopen op KOMMAK locaties in Amersfoort, Zwolle en Vaassen.

Laatst aangepast op maandag, 18 juni 2018 12:48